Goodcoins sparen bij WAAR

Wist je dat? Je kan Goodcoins sparen bij WAAR. De Goodcoin is een supergoed initiatief van de Goodclub. Het werkt zo: koop je iets bij WAAR (of bij een andere partner van Goodclub) dan ontvang je Goodcoins. Eén Goodcoin is €1 waard.

File 12647

Heb je Goodcoins gekregen en wil je ze gebruiken? Log dan in bij Goodclub (of maak eerst een account aan). Ingelogd ga je naar je accountpagina en daar voer je de code van het Goodcoinbiljet in. De Goodcoins worden vanzelf bij je saldo opgeteld. Je kan je tegoed inwisselen in de verzilvershop van Goodclub. Ben je een fan van WAAR? Je vindt onze producten daar ook!

Goodcoin actie bij WAAR

Goodcoins bestaan al een tijdje, maar nog lang niet iedereen weet ervan. Daarom hebben we een leuke actie voor je, zodat je kan kennismaken met dit spaarsysteem. Bij elke €15 krijg je van ons 5 Goodcoins. In de toekomst kan je Goodcoins ook digitaal sparen.

Goodcoins verzilveren

File 10837

Goodcoins wissel je dus in bij de verzilvershop van Goodclub. 't Is aan jou hoe je ze besteedt: aan een cadeau voor jezelf, aan een investering in een groen & goed bedrijf of aan een goed doel. Je kan ze niet bij ons in de winkel verzilveren. Je vindt onze cadeaus ook in de shop, naast een groot aanbod van de overige partners van Goodclub. Keuze genoeg!

In de woorden van Goodclub: Waar je het tegoed ook voor gebruikt, met je keuze zet je iets positiefs in werking. Zo maken we met elkaar de wereld steeds een beetje mooier. En daar zin wij het van harte mee eens!