GOODCARD

Met een GOODCARD doe je altijd goed

Er is er één jarig! Of 10 jaar bij de zaak! Of zwanger! En misschien gaat er wel iemand weg! Of is het kerst. Wat de aanleiding ook is, iedereen verdient iets moois en echts. En dat is waar WAAR het voor doet. Met een mooie collectie producten op het gebied van eten, mode, koken, verzorging en wonen.

WAAR houdt van mogelijkheden. Daarom hebben we verschillende manieren bedacht waarop jij de mensen om je heen kunt verrassen met iets echts en unieks. Je kan natuurlijk één van onze winkels bezoeken of shoppen in onze webshop. Of je geeft de GOODCARD, een bijzondere cadeaukaart, zodat de ontvanger zelf iets kan kiezen bij WAAR.

Wat is GOODCARD?

File 10371GOODCARD is een duurzame cadeaukaart. Je koopt 'm in één van onze winkels of online in de GOODSHOP. Je bepaalt zelf hoeveel tegoed je op de kaart wilt zetten. Dat tegoed kan de ontvanger op verschillende manieren besteden. En dat maakt GOODCARD bijzonder. Wat je met de kaart kan doen, lees je hieronder:
Koop een cadeau bij WAAR

File 10372Natuurlijk kan je het tegoed gewoon in één van onze winkels besteden. Wil je online een cadeau kopen dan kan dat in de webshop van GOODCARD: GOODSHOP. Het tegoed van GOODCARD kan je niet besteden in de webshop van WAAR.

Geef aan een goed doel!

Geef de waarde van je GOODCARD aan een goed doel. GOODCARD werken samen met twee partijen die betrouwbaar zijn en wat eigengereid. Milieudefensie maakt zich al jaren actief sterk voor milieu en leefomgeving in Nederland. En de 1%Club wekt de mooiste ideeën via crowdfunding tot leven, dichtbij en wereldwijd. Kijk op de site van GOODCARD voor een overzicht van de verschillende actieve goede doelen projecten.

Investeer in mooie crowdfundprojecten

Help jij mee duurzame dromen werkelijkheid te worden? Het platform Oneplanetcrowd brengt mensen bij elkaar die willen investeren in mooie projecten van duurzame en sociale ondernemers. In grote of kleinere bedragen, dat maakt niet uit. Dat is de kracht van de crowd! Wanneer je investeert in de projecten op het platform van Oneplanetcrowd, dan profiteer je van het product of de dienst of je krijgt je lening terug met rente. Maar de grootste beloning is eigenlijk het fijne gevoel dat je hebt bijgedragen aan iets goeds! Op de site van GOODCARD vind je een overzicht van lopende projecten waar je in kan investeren.

Of je het tegoed op je cadeaukaart nu gebruikt voor een mooi product, voor een goed doel of voor Crowdfunding: je zet altijd iets positiefs in werking. Zo maken we met elkaar de wereld steeds een beetje mooier!

Heb je een WAAR cadeaukaart?

File 10376Heb je een WAAR cadeaukaart gekregen, dan kan je het saldo op je WAAR kaart natuurlijk ook nog gewoon in onze winkels besteden. Je kan met deze kaart niet in onze webshop betalen. We verkopen deze kaart niet meer, in plaats daarvan kan je een GOODCARD kopen om cadeau te doen.

Voorwaarden WAAR cadeaukaart

  • De cadeaukaart is onbeperkt geldig
  • De cadeaukaart is bij elke winkel van WAAR in te wisselen
  •  De waarde van de cadeaukaart is niet om te wisselen voor geld