Laatste nieuws

10 aug

WAAR Amsterdam Bilderdijk opzoek naar versterking!

Joehoee! Heb jij altijd al in een van onze winkels willen werken? En woon je toevallig in Amsterdam? Dan hebben wij goed nieuws! Voor onze verstiging op de Bilderdijkstraat zoeken wij een nieuwe, enthousiaste collega. 

Wat ga jij doen?
Jij wordt verkoopmedewerker en zal je bezig houden met het verkopen van onze mooie spulletjes en onze klanten net zo enthousiast over onze spulletjes maken als dat jij bent. Cadeautjes inpakken moet je wel een beetje leuk vinden, wat dat ga je ook heel veel doen! 

Overige nieuws

WAAR genomineerd voor de Retail Sustainability award!

Jaaaaa wij zijn genomineerd en daar zijn we super trots op!

YES! Winkel nummer 22 alweer!

jaaa ook de Zaandammers kunnen nu bij ons terecht!

Wat vinden anderen van Marcel's Greensoap

schoonmaken met Marcel's Greensoap wordt echt leuker!

HOERA, we hebben een nieuwe webshop!

dit niet verklappen was toch wel even moeilijk maar nu mogen we het van de daken schreeuwen; wij hebben een nieuwe webshop!

Horeca ondernemer met Smaak gezocht!

Voor ons toekomstige Smaak Lokaal in Nijmegen zijn we op zoek naar een Smaakvolle horeca ondernemer

Hiep Hoi! Nog een winkel in Amsterdam!

Amsterdam kan nog wel een duurzame cadeau winkel gebruiken dachten wij zo. Wil jij weten waar wij onze 3e WAAR vestiging gaan openen? Lees snel verder...!

WAAR zoekt enthousiaste ondernemers!

WAAR groeit!....Met jou? Start je eigen winkel samen met WAAR! Ons model is gericht op jong, startende ondernemers, ben jij dat? Lees dan verder:

LEUK NIEUWS: Nieuwe winkel Nistelrode

De deuren van de 21e WAAR winkel zijn het afgelopen weekend geopend. En wel op een heel bijzondere plek, wil jij weten wat er zo bijzonder aan is, lees dan snel verder!

WAAR Groningen zoekt nieuwe stek

WAAR Groningen eventjes gesloten

Ja, wij gaan crowdfunden!

Bij WAAR geloven we in samenwerking. Vooral wanneer het zorgt voor meer mogelijkheden. Dit keer zijn we gaan samenwerken met Capitel Circle. Weten waarom? Lees snel verder