Wat vinden anderen van Marcel's Greensoap

15 mei 2017

File 12753

Een tijdje geleden hebben wij 3 schoonmaakfanaten een pakketje Marcel's Greensoap opgestuurd en hun bevinden over dit, volgens ons toffe product, laten opschrijven. Wij waren namelijk al meteen verliefd en wilden even testen of dat voor andere ook geldt wanneer zij voor het eerst Marcel's Greensoap gebruiken. Hier is wat onze schoonmakers ervan vonden: 

Eerste indruk Marcel's Greensoap
- Kleurkeuze is leuk! Lekker vrolijk. Grijs is iets minder, maar wel biologisch afbreekbaar plastic

- De verpakking ziet er aansprekend uit, een leuk design waar je oog snel opvalt. Green Soap staat wel groot afgebeeld maar het ‘daadwerkelijke’ product is wat kleiner vermeld, dus als je vluchtig leest zou dit verwarrend kunnen zijn.

Doet het wat het moet doen? Maakt het echt goed schoon?
- Ja, weet niet of het beter schoonmaakt dan andere producten maar het maakt handen, borden en keuken goed schoon! En dat zonder chemicalien. 

- Zeker weten! Vooral de allesreiniger doet wat die moet doen. Handig in gebruik ook zo'n spray. 

Ennnn de geur? 
- Daar ben ik an sich wel voor gevallen maar ga nog wel andere geuren uitproberen. Ik merk dat lavendel niet echt associeer met schoon. Dus ik ga opzoek naar een andere geur die dat wel voor me doet!

- Voor een natuurlijk product ruikt het heel sterk, dat verbaasde ons wel in eerste instantie. De geur die blijft lekker hangen zodat je ook na het schoonmaken nog lang kan genieten van een schoon huis. Als je niet zo van sterke geuren houdt zou ik rustig aan doen met de zeep. Met lang nagenieten bedoel we ook echt lang nagenieten. 

Verliefd? Aan te raden bij vrienden en of familie? 
- Ik zal het zeker aanraden bij anderen! Al schrok ik dan wel weer een beetje van de prijs…dat vind ik persoonlijk het jammerste aan alles wat goed is voor de aarde hangt zo’n hoog prijskaartje..

- Ja! Ik ben fan en zou het zeker aanraden aan mn vrienden en familie. Zonder chemicalien schoonmaken is echt een verandeming vooral als je kleine kinderen hebt.