DIT ZEGGEN BLOGGERS OVER WAAR

We zijn steeds bezig om duurzame / fairtrade maar ook leuke producten voor jullie te produceren. Zo hebben we nu een aantal artikelen in een WAAR jasje gegoten en hebben we ook onze eigen thee! Wij kunnen zeggen dat ze op de een of andere manier goed zijn voor mens en of natuur, maar of jullie ze ook het ook echt leuke spulletjes vinden, fijn in gebruik en echt lekker dat weet niemand minder dan jullie! 

Daarom hebben we een oproep gedaan aan bloggers die affiniteit hebben met duurzaamheid. Zij hebben een tasje vol met mooi WAAR opgestuurd gekregen om daar hun ongezouten mening over op te schrijven. Dat vonden we toch best wel een beetje eng, want dat zijn spulletjes die ons naar het hart staan. Een BLOG is inmiddels online verschenen. 

Janna Kamphof, een 21-jarige blogger, freelance tekstschrijver en communicatiemedewerker. Op haar blog vind je slow travel tips, lekkere (meestal gezonde) recepten en verhalen over hoe je duurzaam en bewust kan leven. Zij heeft ook een tof artikel over ons geschreven! Dankjewel Janna! 

Benieuwd naar wat Janna van WAAR vindt? Lees het hier.

Ben jij zelf ook een blogger die schrijft over duurzaamheid en of Fairtrade? En zou je een keer wat over ons willen schrijven? leuk! Neem even contact met ons op: info@ditiswaar.nl kijken we samen naar de mogelijkheden.

File 12851