NIEUW: Chocozeiltjes van Chocolatemakers

Deze chocozeiltjes zijn naast dat ze ontzettend lekker zijn ook ontzettend duurzaam! Gehaald door de Tres Hombres een echt zeilschip dat vaart op zee met behulp van de wind. 

Chocolatemakers is een Nederlands chocolademerk dat échte kwaliteitschocolade maakt. Dat doen ze in hun eigen fabriek in Amsterdam, dat is gelijk ook de enige chocoladefabrieik in Nederland. Doordat ze de gehele keten zelf in handen hebben kunnen ze het proces zo duurzaam mogelijk maken. De cacaobonen van de Tres Hombres reep wordt bijvoorbeeld door de zeilboot Très Hombres gehaald. Geheel emissievrij! Ook de cacaobonen van deze nieuwe Chocozeiltjes zijn gehaald met het schip. En naast dat ze duurzaam zijn, zijn ze ook nog eens overheerlijk! 

Elk zakje bevat 100gram dunne plakjes chocolade bestrooid met krachtige cacaonibs. De chocolade (52%) is afkomstig uit de Dominicaanse republiek en de koffiebonen zijn biologisch, afkomstig uit Colombia. Probeer ze zelf eens en proef de smaak van echte chocolade. Te koop in onze webshop en in al onze WAAR winkels.  

File 12846File 12847