1,2...DRIE NIEUWE WAAR WINKELS!

16 okt 2018

We hebben nog steeds de ambitie om te groeien, want we zijn nog steeds van mening dat we samen de wereld mooier maken. Hoe meer WAAR winkels hoe makkelijker dat wordt.  Elk jaar weer maar WAAR graag! De afgelopen tijd is er hard gewerkt om franchisers te werven en winkels te bouwen en dat is gelukt.

Afgelopen zaterdag is in het roercenter van Roermond een prachtige WAAR winkel geopend onder leiding van franchise ondernemer Josine Keijsers. Roersingelpassage 24 kun je nu ook terecht voor de mooiste duurzame en Fairtrade cadeaus. 

 

File 12837

Alweer een weekje geleden heeft ondernemer Joost de Vries de kans om een 2e (tijdelijke) WAAR winkel op Centraal Station Arnhem te openen, aangegrepen met beide handen. In een mum van tijd is er een winkel gebouwd in het voormalige pand van Leap. Ook treinreizigers kunnen nu last minute nog even een goed cadeau met een goed verhaal scoren.

Deze week volop in de maak is winkel nummer 3 in hartje centrum van Enschede. hier hebben we al een tijdje op zitten wachten om ook in het noord oosten van het land actief te zijn. We zijn dan ook erg blij met het bijna openen van een WAAR winkel in het prachtige Enschede. Planning om eind van de week open te gaan. 

Maar we willen nóg meer WAAR! Het begint met het werven van (lokale) franchise ondernemers. Ben of weet jij iemand met een ambitie om een eigen winkel te starten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn altijd in voor een goed gesprek met een ambitieus iemand telnr: 085-8228292 of mail naar: jan@ditiswaar.nl