TOP 5 boeken van WAAR

24 apr 2018

Het is vandaag wereld boeken dag! En wij zijn dol op boeken. Inspirerende boeken, leesboeken, kinderboeken, food boeken, woonboeken,  zolang het ergens onze zintuigen prikkelt zijn wij hooked. Van alle boeken die wij verkopen zijn er voor ons toch een paar waar we écht verliefd op zijn. Voor jullie in dit BLOG onze top 5 en waarom dit onze favo’s zijn.

  1. Botanical STYLE
  2. Nachtlichtjes
  3. VEGALICIOUS
  4. MINDFUL OPRUIMEN
  5. Chicks Love Food

Nr. 5 CHICKS LOVE FOOD!
Voor wie van simpel koken en lekker eten houdt is dit boek een echte aanrader. Wij kunnen ons nog wel eens irriteren aan recepten waar ingrediënten bij staan waarvan je denkt dat ze van mars komen. Of dat er van een heel moeilijk-nergens-te-kopen kruid een mini mespuntje bij moet. De dames van Chicks love food doen dat niet. Alle gerechten bevatten niet meer dan 5 ingrediënten en ze zijn (bijna) allemaal bij jouw gewone supermarkt te koop. De gerechten smaken er niet minder om. Hier geldt het less-is-more principe! Een kookboek waar iedereen mee uit de voeten kan! En daarom bij ons op nummer 5.

 

NR. 4 MINDFUL OPRUIMENFile 12827 Hier houden wij van; een mindfulness boek geschreven met humor. Stephanie Bennet Vogt weet op een hele slimme manier het thema waar we in deze maatschappij allemaal mee kampen aan te raken en bespreekbaar te maken. We hebben zo ontzettend veel spullen! En hebben we ze niet fysiek dan wel in ons hoofd. Wat helpt wanneer je veel spullen hebt? Opruimen. Bennet beschrijft de (vaak psychologische) obstakels die zo herkenbaar zijn voor iedereen (wij hebben heel vaak dubbel gelegen) tijdens het opruimen. We kennen bijv. allemaal wel het: oh-mijn-oma-draait-zich-om-in haar-graf als-ze-weet-dat-dit-de-prullenbak-ingaat-probleem. En dit is een van de zovele problemen waar we tegenaan lopen. Handige tips om hiermee om en aan te gaan worden verderop in het boek beschreven.

 

NR. 3 VEGALICIOUS
Je hebt tegenwoordig enorm veel kookboeken voor vegetariërs, elk met lekkere recepten die het vlees vervangen. Maar dit is voor ons toch wel een van de leukste. Dat is dankzij de verscheidenheid en hoeveelheid recepten die er in dit boek staan, plus de mooie plaatjes erbij. Er staan gerechten in waar je met kerst kan aankomen en grote tafels kan laten bewonderen, maar ook gerechten die binnen een handomdraai op tafel staan. De recepten zijn ook niet moeilijk en het is voor elk niveau kok te doen.  

 

File 12829

NR. 2 Nachtlichtjes
Op de voorkant staat dat het voor kinderen is, maar wij hebben hem in een ruk uitgelezen en waren misschien nog meer onder de indruk dan de kleintjes. De verhalen zijn niet zomaar leuke verhalen maar raken elk een onderwerp aan waar kinderen tijdens hun peuterjaren mee te maken krijgen. De verhalen stimuleren de fantasie, geven het kind rust en zelfvertrouwen. En dat allemaal met 1 verhaaltje voor het slapen gaan.

 

 

 

NR. 1 Botanical Style
Op dit moment staat dit boek bij ons op nummer 1. Waarom? Omdat dit boek ons ontzettend blij maakt telkens wanneer we het openslaan. Oké, misschien dat we ons ook een beetje laten meeslepen met de hedendaagse trend; PLANTEN! Maar so what heh. Het boek beschrijft de stijlen van vandaag en geeft daarbij easy tips om jouw huis in no-time ook zo’n sfeertje te geven. Een inspirerend boek vol met handige, simpele tips en een lust om alleen al doorheen te bladeren!

File 12831 File 12832

Al deze boeken zijn te vinden op ons WAARenhuis of in onze winkels. Verwen jezelf vandaag met een nieuw exemplaar of doe er een cadeau!

liefs, 

Leo & Keo